Cum să alegi pantofii potriviți când cumperi online

You may also like...

11 Responses

 1. Inna Alina spune:

  Nu am comandat niciodata dupa taby,aleg in functie de marime,buget si si cat sunt de confortabile!

 2. ellafairytale spune:

  Taby.ro? E prima oara cand aud de acest site, insa cumpar des incaltaminte online pentru ca nu prea imi gasesc marimea in magazinele fizice.

 3. Asaftei Simona spune:

  Si eu am început să comand mai des online de când cu pandemia,dar până în prezent nu am avut probleme ,am nimerit mărimile,in schimb cu unele firme de curierat se lasă așteptat coletul .

 4. Eva Anca spune:

  Cred ca pantofii sunt singurii pe care nu indraznesc sa ii comand online si asta pentru ca am piciorul lat si greu imi gasesc si pe incercate.

 5. Valeria Chertes spune:

  Mulțumesc pentru sfaturi.

 6. Mirela Marin spune:

  Chiar sunt foarte pretențioasă când vine vorba de alegerea încălțămintei potrivită, dar și dorită.
  Din acest motiv nu am comandat până acum încălțăminte online. Dar, cum se spune “niciodată să nu spui niciodată”, iar eu cred în acest deziderat, probabil îmi voi lua inima în dinți și, ținând cont de recomandările tale, voi da comanda.

 7. Aleg incaltamintea dupa cum arata in poza si apoi daca nu-mi vin bine fac retur. De obicei toate perechile alese online imi vin bine, dar s-a intamplat ca de doua ori sa fac retur din cauza ca nu mi se potrivea marimea.

 8. Rokolla spune:

  Cred ca in ultimii ani mi-am luat doar online incaltaminte si chiar am facut alegeri bune. Iubesc sa cumpar pantofi online pentru ca imi stiu numarul si nu prea am dat gres la acest capitol

 9. Dana spune:

  Eu comand exclusiv online do deja, am magazinele preferate cu care merg la sigur. Voi arunca o privire și pe acest site!

 10. Adriana Ivan spune:

  Nu am comandat niciodată de pe site-ul lor. Voi intra să vă ce mai au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *