Remedii pentru durerile menstruale

You may also like...

13 Responses

 1. Kata katrin spune:

  Super idee! Felicitari pentru articol! Acum la 30 de ani nu mai am dureri asa de mari, depinde de luna. De obicei la mine functioneaza doar Nurofen forte in prima zi. Si rar este cate o luna in care nu am nevoi de calmante. Daca sunt stresata, am dureri mai mari. Dar in liceu imi luam scutire medicala in prima zi, nici nu ma puteam ridica din pat. Asa groaznic era.

 2. Adriana Ivan spune:

  Am și eu dureri, dar parcă ni așa mari cum le descrii tu. Nu a. Încercat plasturii de la Barza.

 3. Ana Maria Chiperi spune:

  În primele zile și eu am dureri dar nu așa de crunte că ale tale. Încă nu am incercat plasturii Barza dar sigur o să îi încerc în viitor. Multumim pentru recomandare!

 4. Dana spune:

  Din fericire nu am dureri decât foarte mici, cu un fasconal am rezolvat. Mă bucur că ai găsit ceva să ajute, am mai auzit de la prietene ca au dureri crunte. O să am în vedere produsele,e nevoie de ele, indiferent de cât de mici sunt durerile-sunt sâcâitoare.

 5. Eva Anca spune:

  Eu sunt destul de norocoasa, desi am si luni in care sunt buna doar de stat la pat. In schimb, desi nu am dureri, ma confrunt cu ameteli puternice in perioada menstruatiei.

 6. illusion spune:

  La mine nici pastilele, oricât de puternice, nu funcționează uneori! Așa că sunt tare curioasă despre plasturii Barza 🙂

 7. Oana M spune:

  Nu am dureri chiar atat de mari cum ai tu. Dar cand am, iau pastilute. Si cand nu isi fac efectul nici astea, tin si eu o sticla de apa calda in zona burtii. Sau, daca mi-e prea rau, incerc sa adorm in pozitia de fetus. Parca durerile se mai strang. dar Slava Domnului ca simt asemenea dureri mari rar! Ce bine ca exista asemenea plasturi. As incerca si eu asa ceva sa vad daca au rezultate.

 8. Mona spune:

  Din fericire, eu am doar un ușor disconfort, însă am cunoscut femei pe care le incapacita durerea. Așadar, dacă chiar ajută aceste produse sunt extrem de bucuroasă. Am să dau mai departe

 9. Georgiana spune:

  Eu am perioade si perioade. Luni in care simt ca mor de durere si altele in care nu simt mai nimic. Atunci cand am dureri ingrozitoare folosesc tiger balm, o crema minune pe care o folosesc asiatici.

  Nu stiam de existenta unor astfel de plasturi

 10. Mirela-Carmen spune:

  Felicitari pentru articolul extraordinar de util femeilor! Din fericire, eu fac parte dintre putinele exemplare care nu au dureri. De fapt… cred ca nici nu mi-as da seama cand vine si cand trece daca… nu ar lasa urme :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *