Trucuri pentru a găti mai repede

You may also like...

11 Responses

 1. Dana spune:

  Îmi place să gătesc, dar nu tot timpul și mi-e ciudă. Aleg rețete ușoare, care sa nu îmi ia mult timp, de cele mai multe ori. Inca culeg informații utile, ca ale tale pentru gătit. Sînteți adorabili în poză, iubire adevărată!

 2. Adriana spune:

  Nu pot să zic că e cea mai mare plăcere a mea, dar gătesc. Foarte utile sfaturile tale.

 3. Illusion spune:

  Folosesc și eu trucurile 1,2,4,5. Dar sunt norocoasă: lui Andrei îi place să gătească, așa că atunci când nu am eu chef, intră el în acțiune sau dacă vreau să gătesc ceva mai complicat mă ajută 🙂

 4. Tudose Angela spune:

  Si eu ador sa gatesc!!!!! Si ce-i mult strica, asa ca uneori cand trebuie sa gatesc pentru turistii mei mai multa vreme, gata cu placerea. Reciclarea o folosesc si eu.

 5. Eva Anca spune:

  Foarte utile trucurile. Mie îmi place să gătesc doar când am chef. Partea cu garniturile o fac și eu.

 6. Otilia Dima spune:

  Foarte utile sfaturile tale. Și nouă ne place să gătim mult. Și multe din trucurile tale le aplic și eu. La fel facem și noi cu carnea care ne rămâne, o saltă sau sendvișuri calde. Cât fierbe ciorba și am ceva și la cuptor, pregătesc repede niște brioșe. Când e gata friptura, cuptorul e deja cald și bag brioșele. Cât mâncăm e gata și desertul. Pun mereu în congelator punguțe cu legume și verdețuri.
  Și da, să știi că și eu câteodată aș vrea să vină o zână bună să pună masa. 🙂 Îmi pace să gătesc, dar câteodată doar aș sta. 🙂

 7. Asaftei Simona spune:

  Sincer nu prea îmi place să gătesc,dar trebuie ,că altcineva nu are cine să-mi facă,dacă nu fac eu ,nu face nimeni ,soțul meu nu știe să gătească absolut deloc ,nu are cine să mă înlocuiască ,așa că …,chiar dacă nu-mi place sau îmi place tot eu trebuie să fac .

 8. Raluca Anghel spune:

  Imi plac trucurile in bucătărie fiindcă si eu incerc sa.mi scurte timpul de gătit cat mai mult. Imi place sa gătesc, dar daca imi ia mai mult de o oră ma enervează :))

 9. ANDREEA spune:

  Utile trucurile tale… bravooo

 10. Ioana Vlad spune:

  Da, sunt trucuri utile, o parte le folosesc si eu. Ma ajuta dezghetatul carnii in prealabil, taiatul legumelor in bucatele mici sau chiar gatitul pe doua focuri simultan (pentru o mancare cu sos de exemplu) si combinatul dupa. Apoi am multe retete rapide, cus-cus, salata de paste, bruschete. Sau poti gati o friptura mai mare si asorta cu diverse garnituri rapide la mese diferite (orez, legume la abur, salata, piure de cartofi sau de alte legume – morcovi, mazare, linte).

 1. iunie 30, 2019

  […] pot să zic că îmi place treaba asta. Adevărul este că mi se pare migăloasă, nu am răbdare cât ar trebui și încă se vede în rezultatul final. Însă, trebuie să mă sacrific pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *