Rețetă cartofi umpluți

You may also like...

11 Responses

  1. Dobrișan Maria Ancuța spune:

    O să încerc și eu duminică aceasta rețetă pentru că arată super bine

  2. Dana spune:

    Arătă prea bine să nu mă apuc de gătit!! Multumesc pentru rețetă!

  3. Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru rețetă.

  4. Razvan spune:

    Arata foarte bine, revin cu feedback dupa ce testez. 🙂

  5. Mirela Marin spune:

    De cum i-am văzut mi-au plăcut și mi-am imaginat cât sunt de gustoși!
    Voi încerca și eu rețeta.
    Mulțumesc!

  6. Arata foarte bine.
    Cred ca sunt si gustosi.
    O sa incerc si eu, dar fara sunca de pui sa vad ce-o sa iasa 😉

  7. Bună!Cred că sunt și spornici(adică să mai rămână și pentru a doua zi :D,pe mine asta mă termină).Și chiar mă gândeam cum i-ai făcut…nu că ar fi necesar de vreo instruire dar eu am crezut că întâi ai fiert cartofii întregi.(să nu rămână cruzi)
    Mulțumesc pentru rețetă!

  8. Eva Anca spune:

    Delicios arata! Multumesc pentru reteta!

  9. Adriana Ivan spune:

    Da, îmi plac tare. Eu ii fierb pe jumătate sau îi țin în cuptor până sunt aproape gata. Apoi îi scobesc, pun totul si îi las la rumenit.

  10. Arata fenomenali! O rog pe mama sa mi facă și mie după rețeta ta

  11. Lucica Lazar spune:

    Ce bine arara!
    Sigur voi face si eu …
    Multumim pentru reteta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *