Rețetă brioșe sărate

You may also like...

7 Responses

  1. Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru rețetă.

  2. Eva Anca spune:

    Excelent arata briosele astea sarate! Sa va fie de bine!

  3. Alex Popa spune:

    Un proverb, vechi, din bătrâni. Probabil de pe vremea lui Burebista… Îl știu deoarece, am vârsta necesară, bre…
    Zice cam așa:
    – Cine nu are bucătăreasă bună, inventivă și da, pot spune, frumoasă… păi să-și ia măi frate!
    Bre recunosc, nu am un exemplar, dar ghici ce… Ne descurcăm și noi… Și uite că am găsit bre, una care împlinește toate cerințele și face și acte de caritate, cu… dă-știa, cu d-alde noi…

    Da, frumos, recunosc, frumos!
    No no, sunt tembel, formula magică e „Da, frumos, recunosc, delicios!
    Dar spune-mi tu mie, cum să mai vorbesc, cum să mai pronunț cuvinte când îmi plouă în gură?
    Pe bune, ar trebui să te angajeze ăștia la meteo sau să faci un film, că o carte există deja. „Femeia (v. Omul) care aduce ploaia” Ăh, ce zici, sună bine, este?
    Da, mulțam mult pentru generozitatea cu, care ne împărtășești din momentele voastre de bucurie culinară.
    Nu e de mirare că sunteți o familie atât de frumoasă!
    Nu vreți să mă înfiați? Nu, huh? Mda, încercam și eu…
    Bun, arată într-adevăr genial, într-atât că după ce am citit articolul a trebuit să mă ling pe degete…
    Felicitări pentru inventivitate și pentru delicioșenii, Cătălina!
    Felicitări de asemenea pentru articol!

  4. Adriana Ivan spune:

    Nu am făcut, dar trebuie să încet încerc rețeta. Par delicioase.

  5. Dana spune:

    Delicioasssss, trebuie să le încerc.

  1. martie 23, 2020

    […] porc cu legume și vin s-a combinat perfect cu piureul, fiind o explozie de gust și arome. Este o mâncare atât de ușor de făcut, încât nici nu îți dai seama cât e de delicioasă până nu o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *